SLUT MED TØJKRISER!

LAD OS HJÆLPE MED INSPIRATION TIPS OG TRICKS TIL EN LÆKKER, BÆREDYGTIG OG UNIK 2. HAND TØJSTIL

Handelsbetingelser og leveringsbetingelser for KLAEDER 2.hand luxus

Ordreoptagelsevilkår

Når vores computer fremsender en e-mail til dig, således at du kan se om bestillingen svarer til dit ønske, er det ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er ingået, men alene er et elektronisk svar fra en computer til at fastslå, om det er rigtigt indtastet. Du accepterer derfor, at vi kan slette en ordre, hvis varen er udgået, ved prisfejl mm.

Produktinformation

På KLAEDER 2.hand luxus oplyses varens væsentlige egenskaber og tilstand. For yderligere oplysninger, eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, henvises der til kundeservice på kontakt@klaeder.dk

Priser

Alle priser er kun gældende på det aktuelle bestillingstidspunkt. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniske fejl og udsolgte eller udgåede varer.

Betaling

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: VISA/Dankort, VISA og MasterCard samt Mobilpay. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling forlader vores lager. KLAEDER 2.hand luxus overholder PBS' retningslinjer for internethandel

Levering

Vi leverer i hele Danmark med GLS, På cykel eller i bil. Leveringstiden er normalt indenfor 2-5 hverdage i Danmark. Vi sætter en stor ære i at afsende varen så HURTIGT som muligt, efter ordren er modtaget, som udgangspunkt samme dag eller dagen efter.

Retur

Hvis du fortryder dit køb, skal du skrive til os på kontakt@klaeder2hand.dk SENEST 14 dage efter du modtog pakken.

Du skriver bare hvilke(n) varer det drejer sig om, og herefter samarbejder vi om at få varen retur på den mest miljørige og nemme måde for både dig og os.

Som udgangspunkt skal varen være os i hænde senest 14. dage efter at du har meddelt dit returkrav. Køber står selv for udgiften til retur.

Normal behandlingstid inden pengene er retur på din konto er 2-4 hverdage efter vi har modtaget din pakke retur.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen. Dvs de tags eller mærker der er påsat, må ikke være fjernet.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug og ikke bortfjerne eller afklippe tags og skilte.

Afhentning i butik

Det er også muligt at afhente din ordre i butikken.

Vælger du denne løsning skal ordren være afhentet senest 7  dage efter ordren er afgivet. Afhenter du ikke ophæves ordren, og vi trækker et gebyr på 100 kr. for ulejligheden.

Når du afhenter varen i butikken bortfalder 14. dages returret da du forventes ved afhentning, at tage stilling til om du kan bruge varen. Hvis ikke du tager varen med hjem, betaler du naturligvis ikke noget.

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, Fratrukket udgiften til levering. Dog max 46 kr.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvad skal være inkluderet når jeg returnerer varer?

Udover varen, skal du vedlægge den kvittering du har modtaget sammen med varen. Desuden skal varen være indpakket på samme vis, som da du modtog den eller i lign. forsvarlig stand.

Reklamation

KLAEDER 2.hand luxus yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller vask samt ringe vedligeholdelse. Da der handles med brugte varer, tages der forbehold for at varen er købt brugt, og derfor ikke i ny stand. Eventuel reklamation på leverede produkter skal, efter du har opdaget fejlen, ske til KLAEDER 2.hand luxus inden rimelig tid, dog senest 3 måneder efter fakturadato. 

Har du en reklamation skal du sende den til os på egen regning eller indlevere den i butikken i Nordre Frihavnsgade 60, 2100 Kbh. Ø. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og skal indeholde alle originale papirer du modtog med produkterne.

Forsvarlig emballage er defineret ved at produktet/produkterne skal være fuldstændig pakket ind i pap yderst og plastikposer inderst. Vi forbeholder os uomstrideligt til retten om at afvise din reklamation, hvis den ikke opfylder disse krav.

Vi har brug for følgende information, når du sender/indleverer varen til os:

  • En beskrivelse af, hvad problemet er, så detaljeret som muligt
  • Inkluder også dine kontaktoplysninger, telefonnummer og e-mail så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig efterfølgende.

Forbehold for ændringer

KLAEDER 2.hand luxus forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette websted.

Ansvarsfraskrivelse

KLAEDER 2.hand luxus påtager sig ikke forpligtelsen til at fuldføre sin del af aftalen og betale skadeserstatning for det skyldige, hvis KLAEDER 2.hand luxus forpligtelse slet ikke, eller kun ved unormale høje omkostninger, kan fuldføres på grund af krig, optøjer, blokade, ildebrand, eksplosion eller indgreb fra de offentlige myndigheder, som KLAEDER 2.hand luxus heller ikke har kunnet forudsige. KLAEDER 2.hand luxus er ikke ansvarlig for skader, som er opstået ved lovbrud, myndighedernes indgreb, krigshændelser, strejke, blokade, boykot, lockout, lockdown eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet i spørgsmål om strejke, blokade, boykot, lockdown og lockout gælder også, hvis KLAEDER 2.hand luxus er målet for, eller selv vedtager sådan konflikthåndtering. KLAEDER 2.hand luxus skylder heller ikke på andre måder erstatning af skade, som opstår, hvis KLAEDER 2.hand luxus har handlet normalt. KLAEDER 2.hand luxus har ikke i nogen tilfælde ansvaret for direkte- eller indirekte skade.

Rettigheder

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet og tilhører KLAEDER 2.hand luxus. Misbrug medfører politianmeldelse.

Tvist

Dansk ret finder anvendelse ved eventuelle tvister mellem KLAEDER 2.hand luxus og køber. KLAEDER 2.hand luxus følger almindelige forbrugerklagenævns anbefalinger ved eventuelle tvister. Alle kontrakter indgås på dansk.

Persondata

Kort sammendrag af persondatapolitik:

Når du laver en bestilling på KLAEDER 2.hand luxus, har KLAEDER 2.hand luxus behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for, at bestillingen kan leveres til dig og for løbende at kunne give dig en status på din bestilling. Husk at gemme din ordrebekræftelse, som du modtager på e-mail umiddelbart efter, at aftalen er indgået.
Alle oplysninger, som KLAEDER 2.hand luxus registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven. Af hensyn til lovkrav til vores bogføring, opbevares denne oplysninger i 5 år. I henhold til Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan kontakte KLAEDER 2.hand luxus via kontakt@klaeder.dk. KLAEDER 2.hand luxus anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv, generel statistik omkring brugen af hjemmesiden, til at huske dine indstillinger og kundedata, hvis du er logget ind. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, du anvender ved bestillingen, og bliver kun brugt til at kunne genkende dig ved dit næste besøg. KLAEDER 2.hand luxus kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på denne websteder. Vi tilbyder udelukkende denne links for at gøre det lettere for dig at finde mere information på specifikke områder. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem dig og KLAEDER 2.hand luxus 

Kopiering af indhold

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet, og tilhører KLAEDER 2.hand luxus. Misbrug af KLAEDER 2.hand luxus brandet og indhold fra KLAEDER 2.hand luxus medfører politianmeldelse.

Selskabsoplysninger

KLAEDER 2.hand luxus 
Nordre Frihavnsgade 60 st tv
2100 København Ø

CVR: 39033895

kontakt@klaeder.dk