Levering & Fragt

Vi sender dagligt med GLS.

Sidste ordre der skal afsted med GLS skal være os i hænde 19.december.

Vi kører selv varer ud i storkøbenhavn t.o.m. 23. december. Vælg "afhentning i butik" og send os en mail om hvor den ordre skal leveres til. Beskeden skal indeholde dit ordrenummer.

Fri fragt til pakkeshop og retur på ordrer over 600 kr.

Det er også muligt at afhente din ordre i butikken.

14. dages FULD og flexibel returret fra du modtager varen, dog skal forsegling være ubrudt. Pt har vi forlænget retur t.o.m. 7. januar. 

Lad os mindske miljøbelastningen ved retur - Er du i tvivl om en vare, så skriv til kontakt@klaeder2hand.dk eller på Instagram. Vi kan evt lave en video, en try on eller hvad du har brug for.

Julegaver Retur

Hvis du fortryder dit køb, skal du skrive til os på kontakt@klaeder2hand.dk SENEST 7. januar 2022.

Du skriver bare hvilke(n) varer det drejer sig om, og herefter samarbejder vi om at få varen retur på den mest miljørige og nemme måde for både dig og os. Som udgangspunkt skal varen være os i hænde senest 14. dage efter at du har meddelt dit returkrav. Kostede varen mere end 600 kr. er retur gratis. Alternativt betaler du selv retur med for eksempel GLS eller ved at indlevere i butikken.

Normal behandlingstid inden pengene er retur på din konto er 2-4 hverdage efter vi har modtaget din pakke retur.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.