SLUT MED TØJKRISER!

LAD OS HJÆLPE MED INSPIRATION TIPS OG TRICKS TIL EN LÆKKER BÆREDYGTIG OG UNIK 2. HAND TØJSTIL

Vi sender dagligt med GLS.

Fri fragt til pakkeshop og fri retur på ordrer over 600 kr.

Det er også muligt at afhente din ordre i butikken. Vælger du denne løsning skal ordren være afhentet senest 7  dage efter ordren er afgivet. Afhenter du ikke ophæves ordren og vi trækker et gebyr på 100 kr. for unødig reservation af aren.

Når du afhenter varen i butikken bortfalder 14. dages returret da du forventes ved afhentning at tage stilling til, om du kan bruge varen. Hvis ikke du tager varen med hjem betaler du naturligvis ikke noget.

Ved køb i webshoppen er der 14. dages returret fra du modtager varen, dog må tags ikke være fjernet. Denne service er lovbestemt ved webkøb og ydes kun ved online køb. Varer købt i butikken er ikke omfattet af returret uden forudgående aftale, der skal fremgå af kvitteringen.

Lad os mindske miljøbelastningen ved retur - Er du i tvivl om en vare, så skriv til kontakt@klaeder2hand.dk eller på Instagram. Vi kan evt lave en video, en try on eller hvad du har brug for.

Returvarer:

Hvis du fortryder dit køb, skal du skrive til os på kontakt@klaeder2hand.dk SENEST 14 dage efter du har modtaget varen.

Du skriver bare hvilke(n) varer det drejer sig om, og herefter samarbejder vi om at få varen retur på den mest miljørige og nemme måde for både dig og os. Som udgangspunkt kan du enten sende varen retur med GLS til pakkeshop i Nordre Frihavnsgade eller aflevere den til os i butikken. Nogle gange kommer vi også selv forbi og henter den. Men skriv først. Så løser vi det :-).

Varen skal være i samme stand som da du modtog den og tags MÅ IKKE VÆRE FJERNET!

Som udgangspunkt skal varen være os i hænde senest 14. dage efter at du har meddelt dit returkrav. Kostede varen mere end 600 kr. er retur gratis.

Normal behandlingstid inden pengene er retur på din konto er 2-4 hverdage efter vi har modtaget din pakke retur.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.